Tribal fusion on pitänyt mut otteessaan jo vuosia, ja aina vaan tunneilta saa mukaan uusia oppeja! Joka kerta saa haastetta mielelle ja keholle, ja Amanda onnistuu luomaan tunneille fiiliksen, jossa uskaltaa kokeilla, mokata, nauraa ja oppia.
-Nea, Turku

Mitä?

Studio Manda Jam on Turussa ja Tampereella toimiva tanssi- ja kehonhuoltostudio. Manda Jam on jatkoa Amanda Nousiaisen tanssitunneille, joita hän on opettanut vuodesta 2012 lähtien. Nyt toiminta on laajentunut ja studio on saanut oman nimensä Manda Jam. Manda tulee luonnollisesti Amandan etunimestä ja Jam jamittelusta ja hauskanpidosta. Amanda toimii yksinyrittäjänä ja vastaa kaikesta studion toiminnasta.

 

Studio Manda Jamilla ei (vielä) ole omaa kotipesää, mutta meillä on ilo toimia ihanien tanssistudioiden tiloissa. Turussa tunnit järjestetään keskustassa KDC-studion tiloissa. KDC on iso, kaksikielinen tanssistudio, joka tarjoaa laajan lajivalikoiman eri tanssityylejä. Studiolla riittää vilskettä! Tampereella tunnit pidetään ihastuttavan La Fábrica del Tangon tiloissa vanhassa tehdasrakennuksessa.

Studion lajivalikoimaan kuuluvat Tribal Fusion -vatsatanssi, twerk-tunnit ja ihanan rentouttava FasciaMethod-kehonhuolto. Näiden lisäksi tarjoamme säännöllisesti tiiviskursseja vierailevilta opettajilta. Meillä on ollut esimerkiksi esiintymistaitokurssi, movement-tunteja, twerk-kursseja sekä commercial dancea Suomen parhailta opettajilta.

Miten?

Manda Jamin lukuvuosi jakaantuu syys- ja kevätkauteen sekä lyhyempään kesäkauteen. Oppilaat sitoutuvat tanssitunneille aina kausi kerrallaan. Näin jokainen pääsee kehittymään valitsemassaan tanssilajissa ja luomaan omia tavoitteita ja saavuttamaan ne yhtäjaksoisella harjoittelulla. Tunneilla ei kuitenkaan tanssita hampaat irvessä vaan kannustaen ja iloiten tutussa porukassa. Tanssitunneille voi tulla kuka tahansa oli tavoitteet sitten liikunnan ilossa tai vaikka tanssitekniikan parantamisessa.

Miksi?

Rakkaudesta tanssiin, liikkeeseen, opettamiseen, tiedon jakamiseen, liikkumiseen, kehonhuoltoon ja uuden oppimiseen.