Miten ilmoittaudun tunneille?

Viikkotunneille ja tiiviskursseille ilmoittaudutaan ostamalla kausimaksu tai kurssi verkkokaupasta. Jos ilmoittaudut viikkotunneille, kirjoita “lisätietoja”-kenttään, mille tunnille ilmoittaudut. Jos haluat maksaa käteisellä, Smartum- tai Endered-liikuntaseteleillä, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@mandajam.fi. Studiolla ei ole korttimaksupäätettä.

Viikkotunneille ilmoittaudutaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua, koska näin saamme koottua ryhmiin minimissään vähimmäismäärän osallistujia. Ellei tämä vähimmäismäärä tule täyteen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, ryhmää ei ole kannattavaa perustaa. Ilmoittaudu siis ajoissa, jos haluat jonkun tietyn tunnin toteutuvan! Studiolla tanssitaan kausi kerrallaan, joten koko kausi tanssitaan saman ryhmän kanssa.

Muistathan, että ilmoittautuminen tunneille on sitova eikä sitä voi perua! Peruutukset ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Tarkemmat ilmoittautumis- ja peruutusehdot näet täältä.

Miten valitsen sopivan tasoisen tunnin?

Alkeistunnit sopivat kaikille etkä tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Keskitaso on tarkoitettu harrastajille, jotka hallitsevat alkeistunneilla opitut asiat ja ovat valmiita oppimaan hieman haastavampia liikkeitä, tekniikoita ja loppusarjoja. Jatkotasolla on hyvä hallita perustekniikat hyvin. Ryhmässä edetään nopeampaa tahtia, tehdään koreografioita ja ryhmän halutessa myös valmistaudutaan esiintymään.

Jos et ole varma, mikä taso sopisi sinulle parhaiten, voit kertoa hieman tanssitaustastasi ja ottaa yhteyttä Amandaan (info@mandajam.fi). Mietitään yhdessä sinulle sopiva ryhmä.

Mitä tarvitsen mukaan tunneille?

Ota mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullo. Twerk-tunneille ota mukaan myös tanssilenkkarit (mitkä tahansa sisällä käytettävät lenkkarit) ja polvisuojat. Vatsatanssitunneilla voi olla paljain jaloin tai sukkasillaan. Vatsatanssitunneilla on hyvä kuljettaa myös omaa joogamattoa/jumppa-alustaa mukana, sillä sitä voidaan tarvita alkulämmittelyissä. Studioilta löytyy muutamia mattoja valmiina. FasciaMethod-tunneilla tarvitsee aina joogamaton tai jumppa-alustan.