Tiiviskurssit

su 1.9.2019 twerkin alkeiskurssi / turku

Klo 12-13:30
Hinta: 20 €
Paikka: Myllymäentie 10, 20810 Turku

Tämä kurssi sopii juuri sinulle, joka olet aina halunnut kokeilla twerkkaamista, mutta et ole ehkä vielä uskaltanut. Nyt voit tulla rohkeasti mukaan harjoittelemaan pyllyttelytekniikoita rennossa ilmapiirissä. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla aikaisempaa tanssikokemusta. Kurssilla harjoitellaan twerkin erilaisia perustekniikoita, kuten heristyksiä, pyörityksiä ja poppauksia sekä muutamia lattiatekniikoita. Opetellaan myös lyhyt, mukaansatempaava koreografia.

Varusteet: joustavat liikuntavaatteet, polvisuojat, tanssilenkkarit

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu samalla, kun ostat kurssipaikan verkkokaupasta.

Kurssin ohjaana toimii Amanda Nousiainen, joka on tanssinut lapsesta lähtien monipuolisesti eri lajeja, kuten itämaista tanssia, hip hoppia, nykytanssia, twerkiä ja balettia. Amanda on opettanut tanssia vuodesta 2011 lähtien. Amanda pyrkii tunneillaan luomaan rennon ilmapiirin, jossa uuden oppiminen on hauskaa, haasteita unohtamatta.

La 28.9. Twerk & dancehall queenstyle with Miittu Lehvävirta / Turku

Miittu Lehvävirta on tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Miittu on twerkkauksen Suomenmestari 2017 ja EM hopeamitalisti 2018. Miittulla on myös paljon kokemusta eri tanssilajeista ja hän opettaa twerkin lisäksi mm. Dancehallia, latino streettiä ja urban dancea. Tanssissa hänelle on tärkeää tekniikka, hauskuus, asenne ja heittäytyminen.
Miittu on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tehnyt musiikkivideoita sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut tuomarina erilaisissa tanssikilpailuissa kuten Pro Twerk Finland, Twerk SM ja Show of the year.

Twerk, avoin taso klo 12-13:30
Dancehall queenstyle, avoin taso klo 13:30-15:00

Yksi kurssi 25 €
Molemmat kurssit 44 €

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu ostamalla kurssi verkkokaupasta.

La 19.10. twerk & commercial dance with Anniina Raittinen / Turku

Anniina on tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä, joka saapuu jo kolmatta kertaa opettamaan Studio Manda Jamille. Helsingissä Anniina on pidetty tanssinopettaja, sekä taitava ja osaava twerk-tanssija. Anniina omaa pitkän tanssihistorian ja useiden tanssivuosien aikana hän on kerryttänyt vahvaa osaamista eri tanssilajeista. Anniina on työskennellyt jo pitkään tanssin parissa ja esiintymiskokemusta häneltä löytyy useista erilaisista tapahtumista ympäri Suomea. Tällä hetkellä Anniina tanssii JVG:n taustalla tanssijana. Anniina on energinen ja kannustava opettaja, joka toivoo oppilailtaan heittäytymistä ja uskallusta haastaa itsensä.

Twerk, avoin taso klo 12-13:30
Commercial dance, avoin taso klo13:30-15:00

Yksi kurssi 25 €
Molemmat kurssit 44 €

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu ostamalla kurssi verkkokaupasta.