syyskausi 2019

2.9.-11.12.2019
Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu samalla, kun ostat kurssin tai varausmaksun verkkokaupasta.

tanssistudio turku

TASOT

AVOIN TASO
Tunnilla ei tarvitse olla kokemusta juuri kyseisestä lajista, mutta jotain tanssikokemusta olisi hyvä olla.

ALKEET
Tribal Fusion-tunneilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa. Tutustutaan kerrostamisen (layering) perusteisiin sekä haetaan voimaa ja notkeutta erilaisten lihaskunto- ja venytysliikkeiden avulla. Tunneilla opetellaan myös lyhyitä tanssillisia sarjoja. Alkeistason tunnit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Twerkin alkeistunneilla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille.

KESKITASO
Kerrataan alkeistunneilla opittua tekniikkaa ja opetellaan uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Tehdään haastavampia sarjoja. Tunnit sopivat vähintään vuoden tanssineille.

JATKOTASO
Syvennetään jo opittuja asioita koreografian ja improvisaatioharjoitusten muodossa. Tunneilla tehdään myös haastavaa tekniikkaa sisältäen lattiatekniikan sekä soitetaan zillejä eli sormisymbaaleja. Lainazillejä löytyy, joten ei välttämättä tarvitse omia. Jatkoryhmä sopii harrastajille, jotka hallitsevat perusliikkeet ja -tekniikat hyvin.

Twerkin jatkotaso sopii harrastajille, jotka osaavat alkeistunneilla opetellut perusliikkeet.

TEKNIIKKA
Tekniikkatunnit ovat hikisen vauhdikkaita tunteja, joilla hiotaan isolaatiotekniikkaa ja harjoitellaan liikkeiden kerrostamista. Opetellaan Tribal Fusion -vatsatanssille tyypillisiä vahvoja käsiliikkeitä sekä erilaisia ympärimenoja. Tribal Fusion -vatsatanssin perusliikkeet hallitseville sekä itämaisen tanssin harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin. Tunnille voi helposti tulla mukaan myös kertamaksulla.