Ohjelmapalvelut

Studio Manda Jamin ohjelmapalvelut tuottavat ikimuistoisia polttaritunteja ja tanssiesityksiä sekä työporukoille piristäviä kokemuksia tanssin tai kehonhuollon parissa. Myös kaveriporukat tai yksityishenkilöt voivat varata tunteja omiin tarpeisiinsa.

twerk polttarit turku

polttarit

Polttariporukoille räätälöity ikimuistoinen tanssitunti! Vauhdikasta mimmienergiaa twerk-polttaritunnilla, naisellista eleganssia vatsatanssin parissa tai rentoutumista FasciaMethod-tunnilla. Polttaritunti suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi ja myös polttareiden teema voidaan ottaa huomioon.

Hinta: 130 € (sisältää 1 h opetuksen Turussa Myllymäentien tai Multavierunkadun studiolla)
Jos haluat järjestää polttaritunnin omissa tiloissasi, pyydä tarjous sähköpostitse.
Varaa polttaritunti: info@mandajam.fi

tanssistudio turku

tyky-tunnit

Työporukalle suunniteltu arkea piristävä tanssitunti tai työkuntoa parantava ja rentouttava FasciaMethod-tunti. Tunti on mahdollista pitää joka viikko tai kertaluontoisena kokeiluna joko studion tai työpaikan omissa tiloissa.

Kysy tarjousta: info@mandajam.fi

tanssiesitys turku

tanssiesitykset

Vatsatanssiesitys on ikimuistoinen ohjelmanumero! Käärmemäisen sulavaa liikettä yhdistettynä teräviin aksentteihin ja vahvaan musiikin tulkintaan. Studio Manda Jamin perustaja Amanda on kokenut esiintyjä niin yksityisjuhlissa kuin suuremmillakin lavoilla. Esitys voi olla täynnä vauhtia ja energiaa, herkkää ja lyyristä liikettä tai sulava sekoitus eri tyylejä. Esitystä voidaan maustaa erilaisilla tanssivälineillä, kuten huiveilla, viuhkoilla ja sormisymbaaleilla. Tanssiesitys räätälöidään aina jokaiseen tapahtumaan sopivaksi. Myös studion tanssiryhmä, Belly Riot, on mahdollista tilata esiintymään.

Räiskyvää mimmienergiaa pursuava twerk-esitys on myös mahdollista tilata erilaisiin tapahtumiin!

Hinta: alkaen 150 €
Kysy tarjousta: info@mandajam.fi