Ohjelmapalvelut

Studio Manda Jamin ohjelmapalvelut tuottavat ikimuistoisia polttaritunteja ja tanssiesityksiä sekä työporukoille piristäviä kokemuksia tanssin tai kehonhuollon parissa. Myös kaveriporukat tai yksityishenkilöt voivat varata tunteja omiin tarpeisiinsa.

twerk polttarit turku

polttarit

Polttariporukoille räätälöity ikimuistoinen tanssitunti! Vauhdikasta mimmienergiaa twerk-polttaritunnilla, naisellista eleganssia vatsatanssin parissa tai rentoutumista FasciaMethod-tunnilla. Polttaritunti suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi ja myös polttareiden teema voidaan ottaa huomioon.

Hinta: 150 € (sisältää 1 h opetuksen Turussa Myllymäentien tai Multavierunkadun studiolla)
Jos haluat järjestää polttaritunnin omissa tiloissasi, pyydä tarjous sähköpostitse.
Varaa polttaritunti: info@mandajam.fi

tanssistudio turku

tyky-tunnit

Työporukalle suunniteltu arkea piristävä tanssitunti tai työkuntoa parantava ja rentouttava FasciaMethod-tunti. Tunti on mahdollista pitää joka viikko tai kertaluontoisena kokeiluna joko studion tai työpaikan omissa tiloissa.

Kysy tarjousta: info@mandajam.fi

tanssiesitys pikkujouluihin

tanssiesitykset

Voit tilata studion tanssiryhmän esiintymään monenlaisiin tilaisuuksiin esimerkiksi pikkujouluihin, juhliin, messuille ja festareille. Belly Riot on Tribal Fusion -vatsatanssiryhmä, jonka ikimuistoiset tanssiesitykset kruunaavat tapahtumasi. Tanssiesityksen kesto on noin 5-15 minuuttia.

Kysy tarjousta: info@mandajam.fi