Tunneille ilmoittautuminen ja peruutukset

Viikkotunneille ja tiiviskursseille ilmoittaudutaan ostamalla kausimaksu tai kurssi verkkokaupasta. Jos ilmoittaudut viikkotunneille, kirjoita “lisätietoja”-kenttään, mille tunnille ilmoittaudut. Jos haluat maksaa käteisellä, Smartum- tai Endered-liikuntaseteleillä, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@mandajam.fi. Studiolla ei ole korttimaksupäätettä.

Viikkotunneille ilmoittaudutaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua, koska näin saamme koottua ryhmiin minimissään vähimmäismäärän osallistujia. Ellei tämä vähimmäismäärä tule täyteen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, ryhmää ei ole kannattavaa perustaa. Ilmoittaudu siis ajoissa, jos haluat jonkun tietyn tunnin toteutuvan! Studiolla tanssitaan kausi kerrallaan, joten koko kausi tanssitaan saman ryhmän kanssa.

Muistathan, että ilmoittautuminen tunneille ja tiiviskursseille on sitova eikä sitä voi perua. Paikan voi myydä eteenpäin, mutta olethan ensin yhteydessä studioon sähköpostitse. Peruutuksen voi tehdä ainoastaan sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Olethan heti yhteydessä, jos sairastut etkä pääse osallistumaan kurssille. Lääkärintodistus tulee toimittaa sähköpostitse 7 vuorokauden kuluessa sairastumisesta. Maksettuja kausimaksuja ei palauteta takaisin kauden jo alettua.

Jos viikkotunti tai tiiviskurssi joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän takia, ilmoittautuneille palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan takaisin.

Tuntien korvaaminen

Jos tunneilta joutuu olemaan poissa sairastapauksen tai muun syyn takia, tunnin voi korvata millä tahansa muulla tunnilla. Korvaukset tulee tehdä saman kauden aikana (esimerkiksi kevätkaudella ei voi enää korvata syyskauden poissaoloja). Tunteja ei voi korvata etukäteen.

Saapuminen tunnille

Tunti alkaa aina aikataulun mukaisesti, joten saavuthan tunnille ajoissa. Studioilla on pukuhuone, vessa ja suihku. Turun studiolla voi olla muita tunteja samanaikaisesti, joten arvotavarat kannattaa ottaa mukaan saliin. Studio Manda Jam ei vastaa studiolle jätetyistä tavaroista. Ota huomioon muut asiakkaat ja vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä.

Muuta

Oppilaita ei ole vakuutettu studion puolesta, joten huolehdithan omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Studio Manda Jamilla on oikeus tunti- ja kurssimuutoksiin.

Viikkotunneilla kävijöille on omat Facebook-ryhmät, joissa jaetaan tunnilla kuvattuja videoita, biisejä, ideoita yms. Tribal Fusion -vatsatanssituntien ryhmä löytyy täältä. Twerkkaajien ryhmä löytyy täältä.