23.10. 2019 alkaen joogatunnit 8 h

Yin & yang -jooga
Yin & yang -tunti yhdistää rentouttavan ja liikkuvuutta lisäävän yin-tunnin dynaamiseen ja vahvistavaan joogaharjoitukseen (yang). Monipuolinen joogatunti aloitetaan yang-osuuden liikkuvalla harjoituksella, josta siirrytään vähitellen pitkäkestoisiin, rauhoittaviin venytyksiin. Tunnit sopivat kaikille joogasta kiinnostuneille. Ota mukaan pitkähihainen ja sukat tunnin yin-osuutta varten. Studiolta löytyy joogamattoja ja -tarvikkeita sekä vilttejä.

Kahdeksan kerran kurssin aikana on mahdollisuus käyttää kertoja pelkkään yinjoogaharjoitukseen tai dynaamisempaan joogatuntiin ryhmän toiveiden mukaan. 

Keskiviikkoisin 23.10.-11.12.2019 klo 19:30-20:30
Hinta: koko kurssi 79 € (8 h), kertamaksu 13 € (kortti tai käteinen)
Paikka: Myllymäentie 10, 20810 Turku

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu samalla, kun ostat kurssin verkkokaupasta.
Jos haluat maksaa Smartum- tai Endered-liikuntaseteleillä, lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse info@mandajam.fi.

Kurssin ohjaajana toimii Amanda Nousiainen, jolla on useiden vuosien kokemus tanssin opettamisesta. Amanda on aloittanut joogan harrastamisen yli kymmenen vuotta sitten astangajoogatunneilla. Tänä vuonna Amanda on pitkän pohdinnan jälkeen aloittanut joogaopettajaopinnot, jotka ovat nyt jo loppusuoralla. Joogassa viehättää sen fyysisen puolen lisäksi, hyvän ja rauhallisen olon lisääntyminen kehossa ja mielessä.