MITÄ?
Freestyle Jam -tanssitreeneissä treenataan yksin, mutta yhdessä. Studio Manda Jam tarjoaa salin ja treeniseuraa, sinä tuot oman tyylisi tanssia. Aloitamme jamit yhteisellä lämmittelyllä, minkä jälkeen jokainen voi treenata omia juttujaan, kunnes päätämme harjoitukset loppurinkiin. Ringissä jokainen saa tanssia vuorollaan kannustavassa ilmapiirissä (tämä on vapaaehtoista, ketään ei painosteta tanssimaan). Ringissä saat liikkua vapaasti omalla tyylilläsi, näyttää taitosi tai vaikka harjoitella esiintymistä.

MITEN JA MILLOIN?
Liity Freestyle Jam -tanssitreenien fb-ryhmään, jossa voi ilmoittautua mukaan treeneihin. Saliin mahtuu kerrallaan 8 tanssijaa. Jamit ovat avoinna kaikille tanssijoille ja harrastajille tanssilajista tai tasosta riippumatta. Kerro siis treeneistä eteenpäin, jotta saamme muodostettua treeniyhteisön, jossa kenenkään ei tarvitsisi harjoitella yksin.

Ensimmäiset kolme treenikertaa:
TO 26.9. klo 19:30-21
PE 11.10. klo 11-12:30
KE 16.10. klo 19-20:30

Studio Manda Jam toimii Tanssisali Voisilmän tiloissa osoitteessa Myllymäentie 10, 20810 Turku.

Treeneihin luodaan yhteinen soittolista, jonne jokainen voi lisätä omia suosikkibiisejään. Musiikki onkin jännittävä elementti tässä konseptissa, sillä koskaan ei voi tietää, millainen rytmi kaiuttimesta kajahtaa. Tämä tuo varmasti uusia elementtejä omaan harjoitteluun ja liikkumiseen.

MITÄ MAKSAA?
7 € / kerta (90 min). Voi maksaa käteisellä tai kortilla ennen tunnin alkua.

MIKSI?
Ajatus yhteistreeneistä on muhinut mielessäni jo pitkään, sillä olen vuosia treenannut yksin. Jos en ole ihan väärässä, niin aika moni muukin yksin treenaava kaipaa silloin tällöin treeniseuraa, vai mitä? Freestyle Jamit ovat myös hyvä motivaattori siihen, että oma tanssitreeni tulee varmasti tehtyä edes kerran viikossa!