twerkshops with Anniina & miittu

Anniina Raittinen ja Miittu Lehvävirta saapuvat opettamaan Turkuun yhteensä kolme eri kurssia!

twerkshops with anniina ja miittu.png

la 26.1.2019
Anniina / sensual twerk klo 11-13 / 29 €
Miittu / twerk akrobatia ja freestyle klo 13:15-14:45 / 25 €
miittu / twerk-tekniikka, keski-jatkotaso klo 15-16:30 / 25 €
kaikki kurssit 69 €

Varaa paikkasi kursseille ja osta kurssit verkkokaupasta.

Kurssikuvaukset:

Sensual twerk
Twerk on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Ominaisliikkeisiin kuuluu lantion tarkkaa liikehdintää ja pakaroiden pyöritystä. Lajina twerk on erittäin hauska ja energinen tanssityyli, ja äärimmäisen tehokas liikuntamuoto. Sensual twerk -kurssilla liikekieli on pehmeää ja sulavaa. Twerkin perusliikkeet säilyvät pohjana, mutta liikkeeseen lisätään pehmeyttä ja virtaavuutta koko keholla. Sensual twerkissä pääsee haastamaan itsensä tanssijana.

Twerk akrobatia ja freestyle
Tunnilla opetellaan erilaisia akrobatisia liikkeitä, joita voi hyödyntää freestylessä ja koreografioissa. Lopputunnista harjoitellaan freestyleä. Kurssi sopii kaikille tasoille. Muistathan ottaa polvisuojat mukaan.

Twerk-tekniikka keski-jatkotaso
Kurssilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita, isolaatioita ja monipuolisia variaatioita hyödyntäen perustekniikoita. Kurssille osallistujilla olisi hyvä olla twerkkauksen perusteet jo hallussa.

Opettajat:

Anniina on tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä, jossa hän on pidetty tanssinopettaja, sekä taitava ja osaava twerk-tanssija . Anniina omaa pitkän tanssihistorian ja useiden tanssivuosien aikana hän on kerryttänyt vahvaa osaamista eri tanssilajeista. Anniina on työskennellyt jo pitkään tanssin parissa ja esiintymiskokemusta häneltä löytyy useista erilaisista tapahtumista ympäri Suomea. Tällä hetkellä Anniina tanssii JVG:n taustalla tanssijana. 

Anniina on energinen ja kannustava opettaja, joka toivoo oppilailtaan heittäytymistä ja uskallusta haastaa itsensä. 

Miittu Lehvävirta on tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Miittu on twerkkauksen Suomenmestari 2017 ja  EM hopeamitalisti 2018. Miittulla on myös paljon kokemusta eri tanssilajeista ja hän opettaa twerkin lisäksi mm. Dancehallia, latino streettiä ja urban dancea. Tanssissa hänelle on tärkeää tekniikka, hauskuus, asenne ja heittäytyminen.

Miittu on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tehnyt musiikkivideoita sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut tuomarina erilaisissa tanssikilpailuissa kuten Pro Twerk Finland, Twerk SM ja Show of the year.