Twerkshop with Miittu

Miittu Lehvävirta on tanssija ja tanssinopettaja Helsingistä. Miittu on twerkkauksen Suomenmestari 2017 ja  EM hopeamitalisti 2018. Miittulla on myös paljon kokemusta eri tanssilajeista ja hän opettaa twerkin lisäksi mm. Dancehallia, latino streettiä ja urban dancea. Tanssissa hänelle on tärkeää tekniikka, hauskuus, asenne ja heittäytyminen.

Miittu on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja tehnyt musiikkivideoita sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut tuomarina erilaisissa tanssikilpailuissa kuten Pro Twerk Finland, Twerk SM ja Show of the year.

 
Miittu twerk.png

Su 21.10. klo 12:30-14:30
Multavierunkatu 4, 20100 turku (kdc-studion tiloissa)
hinta: 29 € (2 h)

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt alla olevat peruutusehdot.

Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman päivän kuluessa kurssilaskun sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista voi perua sen jälkeen, kun lasku on lähetetty. Voit vaihtaa kurssille toisen osallistujan, jos olet estynyt osallistumaan kurssille. Tässä tapauksessa ilmoita sähköpostilla, kuka tulee tilallesi. Kurssimaksuja ei palauteta takaisin. Poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan tai kurssin peruuntuminen. 

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Valitse kurssi *
Olen lukenut ja ymmärtänyt peruutusehdot *