tribal fusion -vatsatanssin alkeiskurssi

 
Tribal Fusion alkeiskurssi.png

Tribal fusion -vatsatanssin alkeiskurssi turussa
Su 14.4.2019 klo 12:30-14:00
hinta: 20 €
paikka: multavierunkatu 4 (kdc-studion tiloissa)

Tribal Fusion -vatsatanssin alkeiskurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Tribal Fusion -vatsatanssissa käärmemäisen sulava liikekieli yhdistyy teräviin aksentteihin. Laji on monipuolinen fuusio eri tyylejä ja tekniikoita. Kurssilla opetellaan lajille tyypillisiä liikkeitä ja isolaatiotekniikkaa sekä lyhyt koreografia, jonka avulla pääsee kunnolla tanssin pyörteisiin.

Tribal Fusion -vatsatanssi on moderni vatsatanssisuuntaus, johon yhdistetään muita tanssilajeja, kuten nykytanssia, intialaisia tansseja ja hip hoppia. Tanssi on naisellista ja lempeää, mutta myös voimakasta ja räiskyvää. Tribal Fusion on syntynyt 1990-luvun loppupuolella Kaliforniassa eli kyseessä on melko nuori tanssityyli, joka elää ja kehittyy jatkuvasti.

Varusteet: joustavat liikuntavaatteet, tanssia voi joko paljain varpain tai sukkasillaan

Ilmoittauminen kurssille tapahtuu samalla, kun ostat kurssipaikan verkkokaupasta. Ilmoittautumiset viimeistään 6.4.

Opettajana toimii Amanda Nousiainen, joka on tanssinut itämaista tanssia yli 17 vuotta ja opettanut Tribal Fusion -vatsatanssia vuodesta 2011 lähtien Turussa ja muualla Suomessa. Amandalla on monipuolinen tanssitausta mm. nykytanssin, hip hopin, baletin ja twerkin parista.