Syyskausi 2018

Syyskausi 3.9.-13.12.2018
EI tunteja Itsenäisyyspäivänä to 6.12.

Ilmoittaudu tunneille ilmoittautumislomakkeella.

aikataulu syksy18.png

Tasot

ALKEET
Tribal Fusion-tunneilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa. Tutustutaan kerrostamisen (layering) perusteisiin sekä haetaan voimaa ja notkeutta erilaisten lihaskunto- ja venytysliikkeiden avulla. Tunneilla opetellaan myös lyhyitä tanssillisia sarjoja. Alkeistason tunnit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

KESKITASO
Kerrataan alkeistunneilla opittua tekniikkaa ja opetellaan uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Tehdään haastavampia sarjoja. Tunnit sopivat noin vuoden tanssineille.

JATKOTASO
Syvennetään jo opittuja asioita koreografian ja improvisaatioharjoitusten muodossa. Tunneilla tehdään myös haastavaa tekniikkaa sisältäen lattiatekniikan sekä soitetaan zillejä eli sormisymbaaleja. Lainazillejä löytyy, joten ei välttämättä tarvitse omia. Jatkoryhmä sopii vähintään kaksi vuotta tanssineille.

TEKNIIKKA
Tekniikkatunnit ovat hikisen vauhdikkaita tunteja, joilla hiotaan isolaatiotekniikkaa ja harjoitellaan liikkeiden kerrostamista. Opetellaan Tribal Fusion -vatsatanssille tyypillisiä vahvoja käsiliikkeitä sekä erilaisia ympärimenoja. Tribal Fusion -vatsatanssin perusliikkeet hallitseville sekä itämaisen tanssin harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin. Tunnille voi helposti tulla mukaan myös kertamaksulla.