Ohjelmapalvelut

Studio Manda Jamin ohjelmapalvelut tuottavat ikimuistoisia polttaritunteja ja tanssiesityksiä sekä työporukoille piristäviä kokemuksia tanssin tai kehonhuollon parissa. Myös kaveriporukat tai yksityishenkilöt voivat varata tunteja omiin tarpeisiinsa.

polttari.jpg

polttarit

Polttariporukoille räätälöity ikimuistoinen tanssitunti! Vauhdikasta mimmienergiaa twerk-polttaritunnilla, naisellista eleganssia vatsatanssin parissa tai rentoutumista FasciaMethod-tunnilla. Tunti suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi sopivaksi ja myös polttareiden teema voidaan ottaa huomioon.

Hinta: 130 € (sisältää 1 h opetuksen ja salivuokran)
Varaa polttaritunti: info@mandajam.fi

jalat väri.jpg

tyky-tunnit

Työporukalle suunniteltu arkea piristävä tanssitunti tai työkuntoa parantava ja rentouttava FasciaMethod-tunti. Tunti on mahdollista pitää joka viikko tai kertaluontoisena kokeiluna joko studion tai työpaikan omissa tiloissa.

Kysy tarjousta: info@mandajam.fi

Amanda-7.jpg

tanssiesitykset

Vatsatanssiesitys on ikimuistoinen ohjelmanumero! Käärmemäisen sulavaa liikettä yhdistettynä teräviin aksentteihin ja vahvaan musiikin tulkintaan. Studio Manda Jamin perustaja Amanda on kokenut esiintyjä niin yksityisjuhlissa kuin suuremmillakin lavoilla. Esitys voi olla täynnä vauhtia ja energiaa, herkkää ja lyyristä liikettä tai sulava sekoitus eri tyylejä. Esitystä voidaan maustaa erilaisilla tanssivälineillä, kuten huiveilla, viuhkoilla ja sormisymbaaleilla. Tanssiesitys räätälöidään aina jokaiseen tapahtumaan sopivaksi. Myös ryhmänumerot ovat mahdollisia.

Räiskyvää mimmienergiaa pursuava twerk-esitys on myös mahdollista tilata eri tapahtumiin!

Hinta: alkaen 150 €
Kysy tarjousta: info@mandajam.fi