movement-kurssi

Movement.png

movement-kurssi la 19.1.2019 klo 10-15 (välissä omakustanteinen lounastauko 1 h)
ohjaajana fysioterapeutti marko grönholm
maksimimäärä osallistujia: 30
Hinta: 55 € / 4 h

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu samalla, kun ostat kurssin verkkokaupasta.

Kurssikuvaus:
Liikettä, liikemalleja, liikkumistilanteita. Rytmiä, koordinaatiota, kommunikaatiota liikkeessä. Muotoja ja muodottomuutta, virtausta ja moniulotteisuutta. Oppimista ja opettamista. Turhautumista ja riemua.

Movement -tiiviskurssi on leikkiä liikkeen kanssa. Movement on sateenvarjokäsite kaikelle liikkumiselle, ja samalla hyvin erityinen liikkumisen ja fyysisen harjoittelun muoto. Syvennymme Fighting Monkey / RootlessRoot :n maailmaan, joka toimii alustana ja perustana kurssille. Epäsäännöllisten liikkumis- ja harjoitusmenetelmien kautta yrimme tehostamaan tapojen ja tottumusten adaptaatioita. Työskentelemme kompleksisten rakenteiden parissa kohentaaksemme liikkumisen laatua ja sen ominaisuuksia sekä luovaa varioimiskykyä.

Edistämme improvisaatiota, mielikuvitusta ja luovuutta. Nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia ongelmanratkaisulle - joka puolestaan on välttämätöntä sopeutumiskyvyn, pitkäikäisyyden ja kehittymisen kannalta.

Leiki. Altista itsesi haasteille. Kohtaa tuntematon.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti Marko Grönholm (FB: Knowbody - ft Marko Grönholm, IG: @movement_physio).

Tiiviskurssille on jokainen tervetullut mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita – riittää, että sinulla on keho. Varustuksena mukaan monipuoliseen liikkumiseen soveltuvat vaatteet - varaudu myös pitkähihaisella paidalla, jalkineitakin tarvitaan mahdollisesti.

Paikka:
Multavierunkatu 4, 20100 Turku (KDC-studion tiloissa)