movement banneri ilman logoa.png

neljän kerran movement-kurssi

Päivät: keskiviikkoisin 17.10. / 24.10. / 31.10. / 7.11. klo 20:15-21:15
Paikka: Multavierunkatu 4, 20100 Turku
Hinta: kaikki tunnit 42 €, yksi tunti 13 €
Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Voit osallistua yksittäisille tunneille tai koko kurssille. Ilmoittautuminen on sitova eikä kurssimaksuja palauteta takaisin (poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan). Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse kurssilaskun.

MOVEMENT
Liikettä, liikemalleja, liikkumistilanteita. Rytmiä, koordinaatiota, kommunikaatiota liikkeessä. Muotoja ja muodottomuutta, virtausta ja moniulotteisuutta. Oppimista ja opettamista. Turhautumista ja riemua.

Movement on leikkiä liikkeen kanssa. Se on sateenvarjokäsite kaikelle liikkumiselle, ja samalla hyvin erityinen liikkumisen ja fyysisen harjoittelun muoto. Liikkuminen rakentuu aina eri teemojen ympärille: toteutamme erilaisia liikkumistilanteita, jotka haastavat liikkujaa eri tavoin, opettelemme liikemalleja, tunnustelemme rytmiä ja koordinaatiota.

Harjoittelussa on vaikutteita lukuisista erilaisista liikkumisen muodoista ja lajeista. Inspiraation lähteenä toimii mm. Fighting Monkey / RootlessRoot. Ohjaanana toimii fysioterapeutti Marko Grönholm (Knowbody - ft Marko Grönholm).

Jokainen on tervetullut mukaan liikkumaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita – riittää, että sinulla on keho. Varustuksena mukaan monipuoliseen liikkumiseen soveltuvat vaatteet - varaudu myös pitkähihaisella paidalla, jalkineitakin tarvitaan mahdollisesti.

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Valitse tunnit *