Lajit

Studio Manda Jam tarjoaa Tribal Fusion -vatsatanssin, twerkin ja FasciaMethodin viikkotunteja sekä tiiviskursseja. Tribal Fusion -vatsatanssista on tarjolla kolme eri tasoa: alkeet, keskitaso ja jatkoryhmä. Twerk- ja FasciaMethod-tunnit ovat avoimen tason tunteja.

LR6HI-3001.jpg

tribal fusion -vatsatanssi

Tribal Fusion -vatsatanssi on moderni vatsatanssisuuntaus, johon yhdistetään muita tanssilajeja, kuten nykytanssia, intialaisia tansseja ja hip hoppia. Tanssi on naisellista, lempeää, mutta myös voimakasta ja räiskyvää. Tunneilla tutustutaan kehon eri osiin isolaatiotekniikan kautta ja näin opitaan myös tuntemaan oman kehon liikkeitä ja naisellista ilmaisua. 

Varusteet: joustavat, mukavat liikuntavaatteet, paljaat varpaat tai sukat. Lantiohuivin voi myös pukea lantiolle, jos haluaa.

twerk2.jpg

twerk

Suuren suosion saavuttanut twerk on tämän hetken kuumin tanssityyli! Laji sisältää pakaroiden "poppailuja", lattiatekniikoita ja sheikkausta sekä räiskyvää, naisellista asennetta. Tunneilla harjoitellaan eri tekniikoita ja koreografiaa. Twerk kehittää koko fyysistä kuntoa, sillä erityisesti keskivartalon ja jalkojen lihakset ovat kovassa käytössä.

Varusteet: polvisuojat, shortsit tai trikoohousut, sisätennarit.

fasciaME-1024x675.jpg

fasciamethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä, jossa kehon liikkuvuutta parannetaan erilaisilla liikkuvuusharjoitteilla, dynaamisilla täsmävenytyksillä, liikehallintaharjoittelulla ja faskiakäsittelypallon avulla. FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Varusteet: joustavat, mukavat liikuntavaatteet ja pitkähihainen sekä sukat loppurentoutukseen. Oma joogamatto.