kevätkausi 2019

Kevätkausi 7.1.-8.5. Yhteensä 18 viikkoa.
Ei tunteja 22.4. eikä 1.5.

Kevätkaudella ryhmät jatkavat siitä, mihin syksyllä on jääty, mutta uudet oppilaat ovat myös erittäin tervetulleita ryhmiin.


Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu samalla, kun ostat kausimaksun verkkokaupasta. Ilmoita lisätietoihin, mille tunneille haluat osallistua.

Tarjolla on neljä maksuvaihtoehtoa:
1. Maksu heti verkkopankin kautta tai pankkikortilla
2. PDF-lasku, joka lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Laskussa on 14 vuorokauden maksuaika.
3. Varausmaksun maksaminen verkkopankin kautta tai pankkikortilla. Loppusummasta lähetetään lasku ennen kauden alkua ja laskussa on 14 vuorokauden maksuaika. Valitse tämä vaihtoehto myös silloin, jos haluat maksaa laskun kahdessa erässä! Laskun toiseen erään tulee 3 euron laskutuslisä.
4. Smartum-liikuntasetelit. Jos haluat maksaa Smartumeilla, niin lähetä ilmoittautuminen sähköpostilla info@mandajam.fi. Maksu ensimmäisellä kauden tunnilla.

aikataulu kevät19.png

tasot

AVOIN TASO
Tunnilla ei tarvitse olla kokemusta juuri kyseisestä lajista, mutta jotain tanssikokemusta olisi hyvä olla.

ALKEET
Tribal Fusion-tunneilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa. Tutustutaan kerrostamisen (layering) perusteisiin sekä haetaan voimaa ja notkeutta erilaisten lihaskunto- ja venytysliikkeiden avulla. Tunneilla opetellaan myös lyhyitä tanssillisia sarjoja. Alkeistason tunnit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

KESKITASO
Kerrataan alkeistunneilla opittua tekniikkaa ja opetellaan uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Tehdään haastavampia sarjoja. Tunnit sopivat noin vuoden tanssineille.

JATKOTASO
Syvennetään jo opittuja asioita koreografian ja improvisaatioharjoitusten muodossa. Tunneilla tehdään myös haastavaa tekniikkaa sisältäen lattiatekniikan sekä soitetaan zillejä eli sormisymbaaleja. Lainazillejä löytyy, joten ei välttämättä tarvitse omia. Jatkoryhmä sopii vähintään kaksi vuotta tanssineille.

TEKNIIKKA
Tekniikkatunnit ovat hikisen vauhdikkaita tunteja, joilla hiotaan isolaatiotekniikkaa ja harjoitellaan liikkeiden kerrostamista. Opetellaan Tribal Fusion -vatsatanssille tyypillisiä vahvoja käsiliikkeitä sekä erilaisia ympärimenoja. Tribal Fusion -vatsatanssin perusliikkeet hallitseville sekä itämaisen tanssin harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin. Tunnille voi helposti tulla mukaan myös kertamaksulla.