kevätkausi 2019

Kevätkausi 7.1.-8.5. Yhteensä 18 viikkoa.
Ei tunteja 22.4. eikä 1.5.

Kevätkaudella ryhmät jatkavat siitä, mihin syksyllä on jääty, mutta uudet oppilaat ovat myös erittäin tervetulleita ryhmiin. Studion lajikokeilupäivät järjestetään 9.12. (Tampere) ja 10.12. (Turku). Silloin on mahdollisuus kokeilla eri lajeja vain viidellä eurolla / laji. Tampereella on mahdollista järjestää FasciaMethod-kehonhuoltotunnin viikkotunti tiistaisin klo 19:45-20:30. Laitathan viestiä, jos olet kiinnostunut tunnista! Näin tiedämme, tulisiko ryhmään tarpeeksi osallistujia.


Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu samalla, kun ostat kausimaksun verkkokaupasta. Ilmoita lisätietoihin, mille tunneille haluat osallistua. Voit myös ostaa varausmaksun varataksesi paikan tunneille ja loppusumma tulee maksettavaksi laskulla. Jos haluat maksaa kahdessa erässä, kirjoita lisätietoihin “kaksi erää”. Laskussa on 14 vuorokauden maksuaika. Laskun toiseen erään tulee 3 euron laskutuslisä.

aikataulu kevät19.png

tasot

AVOIN TASO
Tunnilla ei tarvitse olla kokemusta juuri kyseisestä lajista, mutta jotain tanssikokemusta olisi hyvä olla.

ALKEET
Tribal Fusion-tunneilla harjoitellaan tyylille ominaisia liikkeitä ja niiden tekniikkaa. Tutustutaan kerrostamisen (layering) perusteisiin sekä haetaan voimaa ja notkeutta erilaisten lihaskunto- ja venytysliikkeiden avulla. Tunneilla opetellaan myös lyhyitä tanssillisia sarjoja. Alkeistason tunnit sopivat kaikille lajista kiinnostuneille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

KESKITASO
Kerrataan alkeistunneilla opittua tekniikkaa ja opetellaan uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Tehdään haastavampia sarjoja. Tunnit sopivat noin vuoden tanssineille.

JATKOTASO
Syvennetään jo opittuja asioita koreografian ja improvisaatioharjoitusten muodossa. Tunneilla tehdään myös haastavaa tekniikkaa sisältäen lattiatekniikan sekä soitetaan zillejä eli sormisymbaaleja. Lainazillejä löytyy, joten ei välttämättä tarvitse omia. Jatkoryhmä sopii vähintään kaksi vuotta tanssineille.

TEKNIIKKA
Tekniikkatunnit ovat hikisen vauhdikkaita tunteja, joilla hiotaan isolaatiotekniikkaa ja harjoitellaan liikkeiden kerrostamista. Opetellaan Tribal Fusion -vatsatanssille tyypillisiä vahvoja käsiliikkeitä sekä erilaisia ympärimenoja. Tribal Fusion -vatsatanssin perusliikkeet hallitseville sekä itämaisen tanssin harrastajille, jotka haluavat tutustua lajiin. Tunnille voi helposti tulla mukaan myös kertamaksulla.