jalat väri.jpg

Info

Studio Manda Jam on Turussa ja Tampereella toimiva tanssi- ja kehonhuoltostudio. Manda Jam on jatkoa Amanda Nousiaisen tanssitunneille, joita hän on opettanut vuodesta 2012 lähtien. Nyt toiminta on laajentunut ja studio on saanut oman nimensä Manda Jam. Manda tulee luonnollisesti Amandan etunimestä ja Jam jamittelusta, hauskanpidosta ja kaikesta makesta niin kuin hillosta!

Manda Jamin lukuvuosi jakaantuu syys- ja kevätkauteen ja oppilaat sitoutuvat tunneille aina kausi kerrallaan. Näin jokainen pääsee kehittymään valitsemassaan tanssilajissa ja luomaan omia tavoitteita ja saavuttamaan ne yhtäjaksoisella harjoittelulla. Tunneilla ei kuitenkaan tanssita hampaat irvessä vaan kannustaen ja iloiten tutussa porukassa. Tanssitunneille voi tulla kuka tahansa oli tavoitteet sitten liikunnan ilossa tai vaikka tanssitekniikan parantamisessa.

Amanda on löytänyt eri urheilulajien parista tanssitunneille. Hän on tanssinut itämaista tanssia ja sen eri tyylilajeja jo 17 vuoden ajan. Itämaisen tanssin saralla Amanda on opiskellut pisimpään Suhaila Salimpourin formaatteja. Myös muista tanssilajeista, kuten nykytanssista, baletista ja hip hopista on useampien vuosien treenikokemus. Viime vuosina Amanda on hurahtanut dancehallin ja twerkin vauhdikkaaseen liikekieleen. Amanda on suorittanut tanssipedagogiikan erikoisopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa ja opiskelee tällä hetkellä liikuntalääketiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

 

Nettisivujen sinimustat tribal-tanssikuvat ja valkotaustaiset twerk-kuvat ovat Teemu Nurmisen käsialaa.