esiintymistaitoja tanssijoille

Työpajassa saat lisää intensiivisyyttä ja rohkeutta esiintymiseen, sekä keinoja itseilmaisuun tanssin aikana sekä muissakin esiintymistilanteissa. Harjoittelemme leikkisyyttä, itseilmaisua, mokaamisen sietämistä sekä kontaktin ottamista, sekä lavalla kanssa tekijöihin, että yleisöön.

Kurssin vetäjänä toimii Katariina Kannisto, teatteri-ilmaisun ohjaaja, muusikko, improvisaattori ja burleskiharrastaja. Katariinalla on vuosien kokemus erilaisista esiintymistilanteista mm. muusikkona, näyttelijänä sekä improvisaation parista. Lisäksi hän on toiminut opettajana ja ohjaajana erilaisissa yhteisöissä ja projekteissa.

Voit tulla kurssille saamaan varmuutta tulevaa esiintymistilannetta varten tai vain saadaksesi lisää ilmaisukeinoja sekä rohkeutta tekemiseen, ehkä astuaksesi hiukan oman mukavuusalueesi ulkopuolelle turvallisessa ympäristössä.

Ota mukaasi vesipullo ja liikumiseen soveltuvat rennot vaatteet, kenkiä et tarvitse.

esiintymiskurssi

Maanantaina 19.11. klo 19-21
Multavierunkatu 4, 20100 Turku (KDC-studion tiloissa)
Hinta: 29 € (2 h)

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt alla olevat peruutusehdot.

Ilmoittautumisen jälkeen saat muutaman päivän kuluessa kurssilaskun sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista voi perua sen jälkeen, kun lasku on lähetetty. Voit vaihtaa kurssille toisen osallistujan, jos olet estynyt osallistumaan kurssille. Tässä tapauksessa ilmoita sähköpostilla, kuka tulee tilallesi. Kurssimaksuja ei palauteta takaisin. Poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan tai kurssin peruuntuminen. 

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Valitse kurssi *
Olen lukenut ja ymmärtänyt peruutusehdot *